کمبود حداقل ۱۴۰ هزار پرستار در کشور| تعرفه پرستاری باعث تبعیض شد تصادف دلخراش جاده زابل با ۱۳ کشته و مصدوم| سه کودک بین جان باختگان نجات ۷ شهروند از حادثه آتش سوزی در صادقیه مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) چاقوکشی مرگبار همسایه‌ها در تهران و دستگیری متهمان فراری بکارگیری غیرپرستاران در بیمارستان‌های خصوصی به علت کمبود پرستار تصادف شدید ۲ دستگاه تریلی کشنده با خودرو ام وی ام در بزرگراه کلانتری مشهد (سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) کشف ۱۳۶ کیلوگرم تریاک در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) انفجار پالایشگاهی در «ازمیت» ترکیه ۱۰ زخمی برجای گذاشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) دستگیری ۲۰ فعال یک شرکت هرمی در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) فوت دختر یازده‌ساله در کاشمر براثر ضرب‌وجرح بوده است در آغوش مرگ و در بند فقر: قصه تلخ کارگران سالن تشریح پزشکی قانونی توقیف پراید با راننده یازده‌ساله در اصفهان + عکس اعلام اولویت‌ها و هزینه اولیه حج ۱۴۰۴ جهانگیر: اجل مهلت نداد حکم شارمهد اجرا شود تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی افراد تحصیل‌کرده کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند بررسی یکی از علل سقط جنین در خانواده‌ها پیش‌بینی شروع پیک اول آنفلوانزا از اواخر آذر ۱۴۰۳ آغاز فاز جدید رتبه‌بندی معلمان از مهرماه ۱۴۰۴ تحول نظام سلامت در ایران در گرو هوش مصنوعی است این متن را با صدای آهسته بخوانید! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳) | کاهش دمای ۱۱ تا ۱۵ درجه‌ای در انتظار استان پرونده سرم‌های آلوده دیالیز روی میز دستگاه قضا ۱۰ درصد سالمندان «کم‌ماهیچگی» یا «تحلیل عضلانی» دارند کمبود معلم، مانعی بر سر راه آموزش باکیفیت در مدارس ابتدایی | ثبت‌نام ۹ میلیون دانش‌آموز در مقطع ابتدایی عملکرد پزشکی قانونی خراسان رضوی در شش ماه اول ۱۴۰۳ | ۱۶۱ مرگ داغ در بهار و تابستان کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است چرا گردشگران ایرانی فقط استانبول و آنتالیا را برای سفر انتخاب می‌کنند؟ تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است  کشف ۵۷ کیلوگرم زعفران تقلبی در طرقبه‌شاندیز (۱۵ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها
مدیر نظارت بر داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

قیمت مصوب داروی رمدسیویر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است | در تأمین عمده انسولین مشکل داریم

  • کد خبر: ۳۷۳۸۲
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۲
قیمت مصوب داروی رمدسیویر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است | در تأمین عمده انسولین مشکل داریم
مدیر نظارت بر داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نرخ مصوب داروی رمدسیویر را یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان اعلام کرد و سایر دارو‌هایی را که مدعی درمان کرونا باشند، بی‌اعتبار دانست.
گروه جامعه شهرآرانیوز | دکتر علی روحبخش با اعلام این خبر گفت: باتوجه‌به شرایط کنونی بیماری کرونا و بی‌تابی برخی بیماران که دنبال راه‌حلی سریع برای درمان خود یا بستگانشان هستند و حتی به‌دنبال جلوگیری از ابتلا به کرونا می‌باشند، عده‌ای فرصت‌طلب نیز پیدا می‌شوند تا با ارائه دارو‌های تقلبی و گاهی فاسد و بسیار گران، از موقعیت مردم سوءاستفاده کنند.

وی ادامه داد: بار‌ها مدیران ارشد وزارت بهداشت و همکاران بنده در دانشگاه علوم پزشکی وجود هرگونه واکسن کرونا را تکذیب کرده‌اند. اکنون فقط داروی رمدسیویر از سوی ما تأییدشده است و باتوجه‌به آغاز تولید بومی آن، خوشبختانه تب دارو‌های تقلبی فروکش کرد. این دارو در بازار سیاه تا ۵۰ میلیون تومان هم فروخته می‌شد، اما اکنون قیمت رسمی آن یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان اعلام شده است.


تقاضا برای واکسن آنفلوانزا بیشتر خواهد شد


روحبخش در ادامه به وضعیت واکسن آنفلوانزا اشاره کرد و گفت: سیاست‌های تأمین و توزیع این واکسن برعهده معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت است و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، اقدام مستقلی برای تأمین این واکسن نخواهند داشت. اما تلاش ما بر این است که بتوانیم مایحتاج ۶ ماه دوم سال خودمان را تأمین کنیم تا مشکلی به وجود نیاید.

مدیر نظارت بر داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره سهمیه این دانشگاه تصریح کرد: عدد مشخصی برای سهمیه وجود ندارد، اما باتوجه‌به شرایط کنونی، قطعا تقاضا برای واکسن افزایش چشمگیری خواهد داشت و تلاش ما نیز بر تهیه حداکثری نیازمان خواهد بود.


۶۰ داروخانه مجری توزیع انسولین هستند


دکتر علی روحبخش به موضوع کمبود انسولین در مشهد و مشکلاتی که برای بیماران دیابتی به وجود آمده است، اشاره کرد و گفت: انسولین دارویی است که متأسفانه کم وارد می‌شود و باتوجه‌به سهمیه و ذخیره‌ای که داریم، به‌ناچار این تعداد سهمیه را در اختیار ۶۰ داروخانه در مشهد قرار دادیم تا بیماران دیابتی با ارائه نسخه پزشک تهیه کنند.

وی انسولین‌های کمیاب در مشهد را معرفی کرد و گفت: عمده نیاز بیماران دیابتی به ۲ نوع انسولین نوومیکس و نوورپید است که تولید آن در دانمارک انجام می‌شود و باتوجه‌به نیاز فعلی، امیدواریم خط تولید ایرانی این ۲ نوع انسولین تا یک ماه آینده آن‌گونه که وعده داده‌اند راه‌اندازی شود و در این صورت، ۳۰ درصد نیاز کل مبتلایان به دیابت برطرف شود.

مدیر نظارت بر داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد پراکندگی عمده توزیع انسولین‌های سهمیه‌ای را در داروخانه‌های بزرگ و دولتی و کلینیک‌های تخصصی دیابت بیان کرد و گفت: این انسولین‌ها صرفا با نسخه پزشک خواهد بود و بیماران باید دوز استفاده خود را به‌نحوی تنظیم کنند که انسولین آنان تا ویزیت بعدی پزشک باقی بماند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->